Tổng Hợp Bộ Đề Kiểm Tra Tiếng Anh Lớp 7 Hay Nhất (Full Đề + Đáp Án)

Bộ đề khám nghiệm tiếng Anh lớp 7 cả năm gồm đáp án giúp những em học sinh ôn tập, sẵn sàng cho bài bác thi, đề kiểm tra 15 phút, đề khám nghiệm 1 tiết, đề thi học kì 1 lớp 7, đề thi học tập kì 2 lớp 7 môn giờ đồng hồ Anh.

Bạn đang xem: Bộ đề kiểm tra tiếng anh lớp 7

Sau khi làm bài bác xong, các em hãy so sánh với lời giải để biết được mình sai và nên ôn tập, bổ sung thêm những kỹ năng gì nhé.


I. Đề bình chọn tiếng Anh 7 Unit 1 - Unit 3 có đáp án

I. Choose the correct word or phrase khổng lồ fill in each of the following sentences (3 marks)

1. Her parents still live there .......... Her grandparents.

A. For

B. At

C. With

D. On

2. Lan is ............ Than Hoa

A. Tallest

B. Tall

C. Taller

D. More tall

3. ............... Do you live?

A. Who

B. What

C. Which

D. Where

4. .................. Are you talking to?

A. Who

B. What

C. Which

D. Where

5. What ................. Your telephone number?

A. Is

B. Are

C. Does

D. Do

6. Nga lives ............. 52 Nguyen Hue Street.

A. On

B. In

C. At

D. Under

7. ............... Does your father do?

A. When

B. Where

C. What

D. Which

8. Tomorrow my family ...................... Lớn Ho chi Minh City.

A. Is

B. Is going to lớn go

C.is going

D. Goes

9. My mother takes care ............... Sick children.

A. About

B. In

C. At

D. Of

10. He works ................ The farm.

A. On

B. In

C. About

D.at

11. Are there .......... Pens on the table? Yes, there are.


A. Any

B. Some

C. Much

D. A

12. ........................ A beautiful day!

A. It

B. Which

C. Where

D. What

II. Complete the sentences with on , in, at, in front of (1 mark).

1. My birthday is....................June eighth.

2. I live..............Gio Quang.

3. I get up................6 o’clock every day.

4. My house is.............................a lake.

III. Give the correct size of verbs in bracket (1 mark)

1. Last week, my mother (take) _____________ me to lớn the zoo.

2. When we (arrive) _____________ at the party, there (not be) _____________ many people there.

3. My mother (say) _____________ that she (buy) _____________ me a new dress.

4. Last summer, my father (teach) _____________ me to lớn drive.

5. I (start) _____________ doing charity when I (be) _____________ a first year student.

6. My performance (not be) _____________ really good. I (not feel) _____________ happy about it.

7. Jim (spend) _____________ the whole day taking after his brother.

8. I (write) _____________ a letter to lớn my foreign friend but he (not write) _____________ back.

9. _____________ (they/ be) students of our school?

10. Yesterday, I (see) _____________ Jim at a bookstore.

IV.. Supply the correct form of the verbs in brackets (2,5 mark ).


My aunt Thuy (live) ................ (1) in Ha Dong. She (work) .....................(2) in a hospital in the centre of Ha Noi. Every morning, she (catch) ..................(3) a bus to lớn her hospital. Her work is (take) .................(4) care of sick children. She (love) .................(5) the children. She always (say) ............(6) that children (be) ............(7) very lovely. Now she (do) ........................(8) her job with great pleasure. But next year she (go).............(9) khổng lồ Ho bỏ ra Minh thành phố with her husband. She (be)..................(10) very unhappy

V. Answer the questions (2,5 marks).

1. What "s your family name?

.......................................................................................

2. How bởi vì you get khổng lồ school?

.......................................................................................

3. How far is it from your house to school?

.......................................................................................

4. What will you be on your next birthday?

........................................................................................

5. Where are you going lớn go next Sunday?

........................................................................................

ĐÁP ÁN

I/. 3 marks: each sentence is 0,25 m

1/. C 7/. C

2/. C 8/. B

3/. D 9/. D

4/. A 10/. A

5/. A 11/. A

6/. C 12/. D

II/. 2 marks: each sentence is 0,25 m

1/. On

2/. In

3/. At

4/. In front of

III. Give the correct form of verbs in bracket (1 mark)

1. Last week, my mother (take) _______took______ me khổng lồ the zoo.


2. When we (arrive) _____arrived________ at the party, there (not be) _____were not/ weren’t________ many people there.

3. My mother (say) ______said_______ that she (buy) ______bought_______ me a new dress.

4. Last summer, my father (teach) ______taught_______ me to drive.

5. I (start) _______started______ doing charity when I (be) ______was_______ a first year student.

6. My performance (not be) _____was not/ wasn’t________ really good. I (not feel) _____didn’t feel________ happy about it.

7. Jim (spend) ____spent_________ the whole day taking after his brother.

8. I (write) _______wrote______ a letter lớn my foreign friend but he (not write) ____didn’t write_________ back.

9. _____Were they________ (they/ be) students of our school?

10. Yesterday, I (see) _______saw______ Jim at a bookstore.

IV/. 2,5 marks: each sentence is 0,25 m

1/. Lives

2/. Works

3/. Catches

4/. Taking

5/. Loves

6/. Says

7/. Is

8/. Is doing

9/. Will go

10/. Is

V/. 2,5 marks: each sentence is 0,5 m

1/. My family name is................

2/. I go lớn school by bike.

3/. It is about 2 kilometers.

4/. I will be 14 on my next birthday.

5/. I am going lớn to go to the zoo next Sunday.

II. Đề thi giờ Anh lớp 7 thân học kì 1

Find the word which has a different sound in the underlined part

1. A. Calorie

B. Carve

C. College

D. Center

2. A. Sofa

B. Away

C. Banana

D. Occasion

3. A. Cancel

B. Ceiling

C. Calling

D. Cupboard


Xem đáp án

1. D

2. D

3. B


Choose the best answer

4. Jim thinks arranging flowers is more boring than __________ stamps

A. Buying

B. Swimming

C. Collecting

D. Writing

5. They ___________ trees in public areas recently

A. Plant

B. Planted

C. Have planted

D. Will plant

6. My brother doesn’t like ice-skating because he think it is ___________.

A. Danger

B. In danger

C. Dangerous

D. Endangered

7. You need lớn be ____________ lớn follow eggshell carving because it may take two weeks to complete one shell

A. Careful

B. Interested

C. Fit


D. Patient

8. Vì more exercise ___________eat more fruit and vegetables

A. But

B. Or

C. And

D. So

9. Watching too much television is not good ____________ you và your eyes

A. With

B. To

C. At

D. For

10. When you have flu, you may have a cough and a _________ nose

A. Itchy

B. Running

C. Flowing

D. Noisy


Xem đáp án

4. C

5. C

6. C

7. A

8. C

9. D

10. B


Find a mistake in each sentence

11. I find carve (A) eggshells (B) boring (C) because it takes (D) a lot of time to complete one shell

12. Would (A) you like seeing (B) a (C) movie with (D) me tonight?


Xem lời giải

11. A

12. B


Choose the word or phrase that is CLOSET in meaning khổng lồ the underlined part in each sentence

13. He often eats fatty food, so he has put on a lot of weight recently

A. Controlled

B. Decreased

C. Lost

D. Gained

14. Solving that math problem was a piece of cake to lớn me. I just needed two minutes

A. Very hard

B. Very cheap

C. Very delicious

D. Very easy


Xem câu trả lời

13. D

14. D


Choose the word or phrase that is OPPOSITE in meaning lớn the underlined part in each sentence

15. It’s quite different to be there in person

A. Interesting

B. Similar

C. Fantastic

D. Happy

16. I had flu two weeks ago. I felt so weak .

A. Tired

B. Sick

C. Awake

D. Strong


Xem câu trả lời
15. B
16. D

Choose the correct answer A, B, c or D lớn fill each blank In the following passage.

Each year volunteers from England work abroad: teachers, nurses, engineers, & people with special skills. They vì chưng not go for money. Volunteers from Voluntary Service Overseas (VSO) receive the (17)__________ pay as a local colleague.

VSO first (18) __________ in 1958 when 14 young school leavers went away for a year. Only three years later there were 176 volunteers in 25 different countries, & ten years later there were 15,000 volunteers. At first, almost everyone (19)__________young, and without very much experience. But in the late 1960s, VSO reduced the number of young people, & more và more older, experienced people with different skills went abroad.

Now more than 20,000 people from England have worked abroad as volunteers, some are young, (20)__________are old. Abroad they live simply with the local people, và they return (21)__________ England with great understanding of other people in other parts of the world.

17. A. Like

B. Same

C. Similar

D. Average

18. A. Was starting

B. Has started

C. Started

D. Starts

19. A. Was

B. Is

C. Were

D. Are

20. A. Other

B. Another

C. The other

D. Others

21. A. In

B. To

C. At

D. For


Xem lời giải

17. B

18. C

19. C

20. D

21. B


Read the text carefully, & then decide whether the statements are true (T), or false (F).

A volunteer group came to lớn our little village last month. When they arrived at the kết thúc of the path leading lớn the village, the village children ran after them and we heard their loud songs. On the first day, they had a talk with the head of the village in the morning, và later on with the villagers in the evening.

They brought lots of things with them such as clothes, food, & school things. During the day, they did a lot of different và helpful things for US. They repaired the furniture in our village school và also fixed the houses for elderly people, they dug some new wells so that we could get more fresh water. They gave notebooks và pencils to lớn the school children. In the evening, they taught the village children songs and games.

Life in our village became newer & more exciting. Everyone had a good time.

22. The volunteer group brought the happy atmosphere to lớn the small village.

23. They gave talks to all the villagers on the first morning.

24. Clothes, food, school things & so on were given to lớn the villagers.

25. They repaired chairs & tables in the village school.

26. Children were taught songs and games.


Xem lời giải

22. T

23. F

24. T

25. T

26. T


Choose the sentence that has the same meaning as the first.

27. You should clean this room every day.

A .This room should be cleaned every day.

B. This room should been cleaned every day.

C. This room should clean every day.

D. This room should be clean every day.

28. People must not leave bicycles in the hall.

A.Bicycles must not be left in the hall.

B.Bicycles in the hall must not being left.

C.Bicycles in the hall must not left.

D.Bicycles must been not left in the hall.

29. They cancelled all flights because of fog.

A.All flights was cancelled by them because of fog.

B.All flights because of fog were cancelled.

C.All flights were because of fog cancelled.

D.All flights were cancelled because of fog.

30. People should send their complaints to lớn the head office.

A.Complaints should be send lớn the head office by people.

B.Complaints should be sent khổng lồ the head office.

C.Their complaints should send lớn the head office by people.

D. Their complaints khổng lồ the head office should be sent.


Xem đáp án

27. A

28. A

29. D

30. D


III. Đề chất vấn Tiếng Anh 7 Unit 4 - Unit 6 tất cả đáp án

I. Choose the word which is pronounced differently from the others: (1mark):

1. A. Took b. School c. Food d. Choose

2. A. Please b. Pleasure c. Easy d. Teacher

3. A. What b. Who c. Where d. When

4. A. Hat b. House c. Hour d. Hang

II. Choose the best answer: (3 marks)

1. ....................... Does Lan have science class?

a. When

b. What time

c. How long

2. History is ............. Interesting và important subject

a. A

b. An

c. The

3. Children should ........ To bed early.

a. To lớn go

b. Go

c. Going

4. Lan ............... Reading books

a. Are

b. Is

c. Am

5. ................ Don"t you come to lớn my house? OK. Let"s go

a. What

b. How about

c. Why

6. Blind man"s bluff is a ..........................

a. Exercise

b. Game

c. Example

7. .............. Are you doing?

a. What

b. Who

c. When

8. Would you like ..................... Badminton?

a. Play

b. Playing

c. To play

9. Does phái nam play marbles .................... Recess?

a. On

b. At

c. In

10. Mai learns ............. To use computer

a. How

b. When

c. What

11. I am .............. My Math homework

a. Do

b. Doing

c. To lớn do

12. Jane is ..... Beautiful than Hoa

a. More

b. The most

c. Fewer

III. Put the verb in correct tense: (2 marks)

1. He (travel) to lớn work by car.

.............................................................................................................

2. The children (play ) soccer at the moment.

...............................................................................................................

3. She (not vày ) her housework every afternoon.

...............................................................................................................

4. He (buy ) a new hat tomorrow?

................................................................................................................

IV. Match the sentences in column A with the sentences in column B (2marks)

B

1- What time is it?

2- Would you lượt thích to play basketball?

3- Let’s play some computer games.

4- What bởi you usually do?

a - I’d love to.

b - It ‘s one o’clock.

c -We sometimes play marbles.

d - Good idea.

V. Read và answer the questions: (2 marks)

Hello, my name "s Lan. I"m a student in grade 7 . I go to lớn school 6 days a week. I often walk to lớn school. My classes start at 6:45 and finish at 11: 15. At school I learn about many things. My favorite subject is English. But I don"t like Math because it"s difficult. At recess, I usually chat with my friends, sometimes I play skipping rope or eat some snacks. I lượt thích to go fishing with my father after school.

1. What grade is Lan in?

....................................................................................

Xem thêm: Sự Nghiệp Của Phương Mỹ Chi, Erik Và Dàn Sao "Giọng Hát Việt Nhí" Sau 8 Năm

2. How does she often go to school?

.....................................................................................

3. Does Lan never eat at recess?

......................................................................................

4. What does Lan vày after school?

......................................................................................

ĐÁP ÁN

I. Choose the word which is pronounced differently from the others: (1 marks):

1. A

2. B

3. B

4. C

II. Choose the best answer: (5 marks)

1. A

2. B

3. B

4. B

5. C

6. B

7. A

8. C

9. B

10. A

11.b

12.a

III. Put the verb in correct tense: (2 marks)

1. He travels khổng lồ work by car.

2. The children are playing soccer at the moment.

3. She doesn"t bởi vì her housework every afternoon.

4. Will he buy a new hat tomorrow?

IV. Match the sentences in column A with the sentences in column B (2 marks)

1 - b ; 2 - a ; 3 - d ; 4 - c

V. Read and answer the questions: (2 marks)

1. Lan is in grade 7

2. She walks lớn school.

3. No, she doesn"t.

4. Lan goes fishing with her father.

IV. Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 7 học tập kì 1 tất cả đáp án

I. Reading (3m)

My uncle, Mr. Tien, is a teacher of English at a Secondary school in Ha Noi. He goes to lớn work every working day. He has two days off a week: Saturday và Sunday. He walks to lớn work. He never goes to lớn work by motorbike because his house is next lớn his school. The school starts at 7 a:m & finishes at 5 p:m. After work, he usually plays table tennis. He comes back trang chủ at 6:30 p:m, và has dinner with his family. After dinner he prepare his lecture and helps his children do homework. He sometimes watches TV. He often reads book until midnight. He is busy but he feels happy with his job.

• Answer the questions:

1. What does Mr. Tien do? ………………………………………………………………

2. How many days does he go lớn work? …………………………………………………

3. How does he go to lớn work? …………………………………………………………..

4. After work, What does he do? ………………………………………………………...

5. Does his school end at 4: 30? ………………………………………………………

6. How does he feel with his job? ………………………………………………………..

II. Writing (3m)

• Viết lại câu làm thế nào cho nghĩa không đổi (1,5m)

1. Why don’t we go to the cafeteria?

=> Let’s…………………………………………………………………………………….?

2. When is your birthday?

=>What……………………………………………………………………………………?

3. She is a beautiful girl !

=>………………………………………………………………………………………….!

• Viết thành câu hoàn chỉnh (2m):

1. Nam/ play/ the guitar now?

=>…………………………………………………………………………

2. We/ usually/ chat/ our friends/ recess .

=> …………………………………………………………….

3. The bank/ opposite/ restaurant/

=>……………………………………………………………

III. Language focus (4m)

• làm theo yêu ước trong ngoặc

1. My father (read)……………..a newspaper at present . (Chia cồn từ trong ngoặc)

…………………………………………………………………………………………………

2. He goes swimming on the weekend.(Đặt trạng trường đoản cú “never” vào đúng địa điểm trong câu)

…………………………………………………………………………………………………

3. This book is 30.000 dong. (Đặt câu hỏi cho từ gạch ốp dưới)

…………………………………………………………………………………………………

4. Nhị enjoys (play) ………..soccer. (Chia rượu cồn từ trong ngoặc)

…………………………………………………………………………………………………

5. Nga is (intelligent)……………than Hoa . (Cho dạng so sánh hơn của tính từ trong ngoặc)

…………………………………………………………………………………………………

6. There is a market ………..front of the house.(Điền giới tự )

…………………………………………………………………………………………………

7. Is/far/from/how/it/Hue/Ha Noi/ to? (sắp xếp thành câu hoàn chỉnh )

…………………………………………………………………………………………………

8. What vày you vì chưng in your miễn phí time? (Trả lời câu

hỏi)……………………………………………….............................................................................

ĐÁP ÁN

I. Reading(3M)

1. He is a teacher.

2. He has two days off.

3. He walks lớn school.

4. After work, he usually plays table tennis

5. No. It isn’t

6. He feels happy with his job

II. Writing (3m)

• Viết lại câu làm sao cho nghĩa không đổi (1,5m)

1. Let’s go khổng lồ the cafeteria.

2. What your date of birth?

3. What a beautiful girl !

* Viết thành câu hoàn chỉnh (2m):

1. Nam is playing the guitar now?

2. We usually chat/ with our friends at recess .

3. The ngân hàng is opposite the restaurant.

III. Languege focus (4m)

* làm theo yêu cầu trong ngoặc

1. Is reading

2. He never goes swimming on the weekend

3.How much is this book?

4. Playing

5. More expensive

6. How far is it from Hue khổng lồ Ha noi?

7. I watch TV

V. Đề thi tiếng Anh lớp 7 học kì 1 sách Global Success

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A. Wash

B. Warm

C. Wall

D. Walk

2. A. Document

B. Naughty

C. Audience

D. Water

3. A. One

B. Bottle

C. Coffee

D. Pot

Choose the word which has a different găng pattern form the others

1. A. Ordinal

B. Calendar

C. Bicycle

D. Tomorrow

2. A. Vehicle

B. Attentive

C. Grandmother

D. Happiness

3. A. Birthday

B. Journey

C. Correct

D. Cupboard

Fill each blank with the present simple, present continuous or past simple form of the verb in brackets.

1. After school times, Lan usually ___________ (tutor) lower grade students.

2. In order to lớn be healthy, Tom always ___________ (ride) a bike on weekends.

3. Sam: ___________ you ___________ (swim) yesterday afternoon?

Luke: Yes. It was great.

4. The children ___________ (run) around the garden. They look so happy.

Choose the best option to lớn complete each sentence. Circle A, B, or C.

1. Alice decided khổng lồ take ___________ yoga class five years ago.

A. In

B. Up

C. Out

D. Off

2. Can you tell me ___________ this dish?

A. To lớn cook

B. How to cook

C. Cooking

D. How to lớn cooking

3. ___________ toamatoes vày you need to lớn make the sauce?

A. How much

B. How many

C. How long

D. How often

4. You should think of ___________ the volunteer activities in your communtity.

A. Taking in

B. Participating

C. Taking part in

D. Making

5. The ring is ___________ that one. How much does it cost?

A. As expensive

B. So expensive as

C. As expensive as

D. As expensively as

6. Traditional volunteer activities include ___________ money for people in need, cooking & giving food.

A. Rising

B. Raising

C. Getting

D. Helping

7. John và Jim are twins. ___________ house is big.

A. They

B. You

C. Them

D. Their

8. I am the ___________ in my family.

A. Short

B. Shorter

C. Shortest

D. Shortest as

Read the passage. Circle the best answer A, B, or C to lớn each of the questions.

Josh is one of the gifted seventh graders at an international lower secondary school with over 800 students aged from 11 khổng lồ 15. It also has modern facilities và well-qualified teachers, which can provide Josh and his friends with the best learning conditions. Josh has a great passion for science. He likes doing interesting experiments in the science laboratory under the guidance of his teacher. He finds these experiments about electricity or light quite useful & practical. The computer room is also a place where he often goes after class to tìm kiếm for necessary information about safe, funny & simple experiments on the Internet. He also does many science projects with his partners there. With great efforts, he hopes he will become a scientist in the future.

1. What is the passage mainly about?

A. An international school with hundreds of students.

B. A gifted student’s dream.

C. A good learning environment for a gifted student.

2. Who helps Josh khổng lồ conduct the science experiments in the school lab?

A. Josh’s teacher.

B. Josh’s partner.

C. Josh’s classmate.

3. What does Josh think about the science experiments?

A. They are safe and practical.

B. They are useful and practical.

C. They are funny and practical.

4. What does the word there in line 11 mean?

A. On the Internet.

B. In the science laboratory.

C. In the computer room.

5. How can he achieve his dream of becoming a scientist?

A. Try his best.

B. Read many physics books.

C. Watch science programmes on TV.

Put the words in the correct order to make sentences.

1. To / lớn / brother / make / learn / how / My / always / wants / pizza/.

______________________________________________________

2. Get / you / Take / or / might / your / sunburn / umbrella /.

______________________________________________________

3. Help / food / We / homeless / clothes / kids / with / and / often /.

______________________________________________________

4. Are / hall / music / some / school / They / the / playing / pop / in /.

______________________________________________________

5. Cakes / of / flour / make / 500 / grams / to / Tina / needs / some / .

______________________________________________________

Xem đáp án chi tiết tại: Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 7 học kì 1 sách Global Success

VI. Đề đánh giá tiếng Anh lớp 7 Unit 9 - 11 tất cả đáp án

I. Pronuncition: (1,0mark)

Group into sound columns according to final "ED":

raised, rowed, visited, sailed, looked, watched, opened, listened

/t/ /d/ /id/

II. Choose the correct words to complete the sentences: (2,5 marks)

1. Lan .............. A new pairs of shoes yesterday.

A. Buys B. Bought C. Buying

2. I have lớn take care of ........ When I am away from home.

A. I B. Myself C. Myselves

3. The dentist ..... A cavity in his tooth.

A. Did B. Made C. Filled

4.Children are ........ Of going khổng lồ see the doctor

A. Afraid B. Enjoyable C. Favorite

5. Every year, millions of people catch the ............

A. Headache B. Stomachache C. Common cold

6. Clean teeth are ........ Teeth.

A. Pretty B. Healthy C. Beautiful

7. How ...... Are you? - 1,5 meter

A. Heigh B. Tall C. Long

8. Children should wash their hands ............ Meals

A. After B. Before C. During

9. ....... Do you brush your teeth? - Twice a day

A. How often B. How C. How long.

10. I hate the ....... Of the drill.

A. Music C. Noise B. Sound

III. Fill in blanks with: (2,5 marks)

Would, disappear, wrong, common, cough, fell, slight, symptoms, take, headache

Lan: Good morning!

Doctor: Good morning! Take a seat, please! What"s ................(1) with you?

Lan: Yes, I have a .................(2) & a stomachache. I .......... (3) very tired.

Doctor: Well, I need khổng lồ ......................(4) your temperature first.

Lan: OK

Doctor: ................(5) you open your mouth, please? Thanks! That"s is 39 C. You have a ...................(6) fever. Bởi vì you have a runny nose, coughing, & sneezing?

Lan: yes, I ................. (7) very much.

Doctor: All right. You catch the ................. (8) cold. Don"t worry. Your cold will last for a few days & then ...................(9) itself. I will you some medicines to relieve the .................... (10)

Lan: Thank you!

III. Supply the correct size of the verbs in brackets: (4marks)

1.Ba (make) this cake for his sister yesterday.

...................................................................................................

2. Phái nam (not do) his homework at the moment.

...............................................................................................................

3. Lan (buy) some new clothes tomorrow?

.....................................................................................................

4. They (do) morning exercise every day.

.................................................................................................

IV. Rewrite (2marks)

1. Hoa was absent from class yesterday because she had a bad cold (Đặt câu hỏi chocác trường đoản cú được gạch dưới)

........................................................................................

2. My mother wrote sick chú ý for me (Chuyển thanh lịch câu lấp định)

....................................................................

3. My sister is 45 kilos (Đặt thắc mắc với What )

........................................................................................

4. The students had a medical check - up yesterday morning (Đặt câu hỏi cho tự đượcgạch chân)

...................................................................................

ĐÁP ÁN

I. Pronuncition: (1,0 mark)

Group into sound columns according lớn final "ED":

/t/:raised, looked, watched

/d/:rowed, rowed,opened,listened,sailed

/id/: visited

II. Choose the correct words khổng lồ complete the sentences: (2,5 marks)

1. B

2. C

3.C

4. A

5. C

6. B

7. B

8.B

9. A

10.C

III. Fill in blanks with: (2,5 marks)

1. Wrong

2.headache

3.fell

4.take

5.Would

6.slight

7.cough

8.common

9.disappear

10.symtoms

III. Supply the correct form of the verbs in brackets: (4 marks)

1. Made

2.isn"t doing

3. Will .... Buy

4. Do

IV. Rewrite: (2 marks)

1.Why was Hoa absent from class yesterday?

2. My mother didn"t write sick cảnh báo for me

3.What is your sister"s weight? What is she weight?

4.When did the students have medical kiểm tra - up?

VII. Đề thi thân kì 2 tiếng đồng hồ Anh 7 kết nối tri thức

Find the word which has a different sound in the underlined part

1. A. Festival

B. Lantern

C. Celebrate

D. Decorate

2. A. Cozy

B. Costume

C. Dance

D. Country

Find the word which has the different ức chế from the others

1. A. Happen

B. Photo

C. Parade

D. Winner

2. A. Special

B. Lantern

C. Autumn

D. Present (v)

3. A. Season

B. Prepare

C. Carry

D. Lunar

Provide the correct size of the verbs in brackets

1. Easter is organized (celebrate) _____________ the resurrection of Jesus Christ.

2. Although Nick was a poor student, he (study) _____________ very well.

3. The songs were so beautiful that we (listen) _____________ lớn them many times.

Choose the correct answer

1. Traffic accidents can be prevented if people ____________ the rules

A. Remember

B. Obey

C. Go after

D. Take care of

2. I ____________ go on foot when I was in primary school.

A. Have to

B. May

C. Can

D. Used to

3. My father ____________ the bus khổng lồ work every day whereas I cycle to lớn school.

A. Catches

B. Drives

C. Goes

D. Runs

4. Charlie Chaplin was the famous ____________ of the silent films

A. Star

B. Acting

C. Plot

D. Scene

5. It is diffficult ____________ a oto in such thick fog.

A. Khổng lồ drive

B. Driving

C. To lớn pedal

D. To fly

6. They often travel ____________ his car.

A. On

B. In

C. By

D. With

7. This movie is about the war between the planets in space. It is a ____________ movie.

A. Romantic

B. Comedy

C. Documentary

D. Science fiction

Give the correct khung of the words given to lớn complete the sentences

1. He drove so ____________ that he had many oto accidents. (care)

2. Titanic gives us a ____________ lesson about life và love. (mean)

Find và corrrect the mistakes

1. Her presentation (A) is amazed (B). All the students (C) like (D) it.

2. Because(A) there was (B) an accident, everyone (C) was fine (D).

3. We didn’t(A) use (B) to lớn have (C) a colorful TV, so (D) we vì chưng now.

Read và choose the correct answer

Ewan Mc
Gregor was born in Scotland in 1971. He decided khổng lồ be an actor when he was only nine and he (1)...............his first film in 1992. So far in his career he has (2)..................in a lot of different types of films, including comedies, musicals, dramas & the Star Wars movies. His uncle, Dennis Lawson, was in the original Star War in 1977 and Mc
Gregor (3).................in his Star War movie 22 years later. In his career, Ewan Mc
Gregor has worked with actresses like Cameron Diaz and Nicole Kidman, & his films have won lots of (4)....................... He loves acting và when he finished (5).....................the musical, Moulin Rouge, he said,” I have never been happier to vày anything in my life.”

Lớp 7 là giai đoạn bạn dạng lề kiến thức và kỹ năng tiếng Anh của cung cấp THCS. Khi chúng ta đã thừa qua phần đông bỡ ngỡ ban đầu với tiếng Anh lớp 6, và bước đầu tiếp xúc cùng với những kỹ năng và kiến thức chuyên sâu hơn về từ bỏ vựng cùng ngữ pháp.

Đây cũng chính là giai đoạn tùy chỉnh nền tảng tiếng Anh để các bạn bám giáp với công tác học của các cấp cao hơn, cũng giống như đạt điểm cao trong những kì kiểm tra tại ngôi trường và những kì thi học viên giỏi.

Chính bởi vậy, IELTS Fighter đã giúp các bạn tổng hòa hợp Trọn cỗ 300 trang đề thi tiếng Anh lớp 7 hay độc nhất vô nhị (Full Đề + Đáp Án) để chúng ta luyện tập, củng nuốm kiến thức, mở rộng vốn từ nhằm tự tin chủ yếu phục phần nhiều điểm số tối đa tại các kì thi giờ đồng hồ Anh.

*

Bộ đề thi giờ Anh lớp 7

TỪ VỰNG

UNIT 1: BACK to SCHOOL

UNIT 2: PERSONAL INFORMATION

UNIT 3: AT SCHOOL

UNIT 4: SCHOOL SUBJECTS

UNIT 5: PLAY GAME

UNIIT 6: AFTER SCHOOL

UNIT 7: HOMETOWN

UNIT 8: PLACES

UNIT 9: AT home AND AWAY

UNIT 10: HEALTH and HYGIENE

UNIT 11: KEEP FIT, STAY HEALTHY

UNIT 12: LET’S EAT

UNIT 13: ACTIVITIES

UNIT 14: không tính tiền TIME FUN

UNIT 15: GOING OUT

UNIT 16: PEOPLE and PLACES

NGỮ PHÁP

Trọng trung ương ngữ pháp tiếng Anh lớp 7 tập trung chủ yếu hèn vào mục sau:

-Các thì trong giờ đồng hồ Anh (Tense),

-Câu cảm thán ((exclamation sentences):Câu cảm thán cùng với “What”,Câu cảm thán với “How”

-Câu nghi ngại (interrogative sentences)

-Câu so sánh (Comparisons):So sánh hơn,So sánh nhất

-Câu lời khuyên răn (advice sentences)

-Câu khuyên bảo chỉ con đường (Giving directions)

-Bảng cồn từ bất luật lệ (irregular verbs)

Đối với các bạn học sinh lớp 7, cân nặng kiến thức giờ Anh nặng rộng và khó khăn hơn rất nhiều so với giờ Anh lớp 6. Không chỉ mở rộng lớn vốn tự vựng với 16 chủ đề mà các bạn còn bước đầu tiếp xúc cùng với những hết sức quan trọng rất phức hợp như câu so sánh, câu cảm thán cùng bảng hễ từ bất quy tắc.

Vì vậy, để giảm áp lực học tập, những bậc phụ huynh tránh việc quá nhanh nhảu và ép chúng ta học nhiều, kiêng gây hoang mang và bội thực kiến thức và kỹ năng ở chúng ta học sinh. Hãy để chúng ta làm quen từ từ với việc học ngữ pháp và mở rộng dần vốn trường đoản cú vựng thông qua việc chia nhỏ lý thuyết thành hầu như chủ đề nhỏ, phối hợp làm bài xích và luyện đề để các bạn ghi nhớ thọ và thế chắc định hướng thay do học trực thuộc lòng.

Dưới đây IELTS Fighter vẫn tổng phù hợp TRỌN BỘ 300 TRANG ĐỀ THI TIẾNG ANH LỚP 7 xuất xắc NHẤT (FULL ĐỀ + ĐÁP ÁN) từ cỗ GD&ĐT và các trường chăm tại những tỉnh gồm những: đề kiểm tra tiếng Anh những kỳ, đề thi tiếng anh cuối kì, đề thi học tập sinh giỏi tiếng Anh nhằm giúp các bạn học sinh lớp 7 có lý thuyết ôn tập với luyện đề, củng nắm kiến thức, từ bỏ tin chinh phục điểm số cao nhất trong những kì thi giờ Anh.

Link mua trọn bộ đề thi lớp 7

Trong folder chia sẻ gồm có:

- Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 7 học kỳ 1

- Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 7 học kỳ 2

- Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 7 cuối kỳ

- Đề thi học sinh tốt lớp 7 qua các năm

Các các bạn tải ngay: https://drive.google.com/drive/u/3/folders/1Vm
Fkap2o
Xxl
CNPD0Zi
RTu
UXOY67tq
We
Q

Bên cạnh câu hỏi học kỹ năng và kiến thức tiếng Anh tại trường, các phụ huynh và các bạn học sinh có thể suy xét đến câu hỏi học IELTS. Với việc chú trọng cải cách và phát triển đồng hồ hết cả 4 năng lực Nghe, Nói, Đọc, Viết, theo học cùng luyện thi chứng từ IELTS sẽ giúp các bạn học sinh xây dựng căn nguyên kiến thức giờ đồng hồ Anh vững chắc và kiên cố về tự vựng ngữ pháp, không ngừng mở rộng vốn từ, từ bỏ tin tiếp xúc với người bản xứ và dễ ợt hơn trong vấn đề vượt qua những kì thi trên trường THCS.

Trên đây là một vài share về bộ tài luyện ôn luyện giờ đồng hồ Anh đầu tận tâm do đội ngũ học thuật trình độ chuyên môn 8.0+ IELTS trên IELTS Fighter tổng thích hợp và chia sẻ. Mong muốn sẽ mang đến hành trang sát cánh đồng hành cùng các bạn học sinh lớp 7 thừa qua các kì thi giờ đồng hồ Anh tại trường và đoạt được điểm số cao nhất.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x